Hallå där.

Jag har hållit på med reklam ett tag. Kanske väldigt länge till och med. Det har blivit så eftersom jag tycker det är så vansinnigt roligt att lösa affärsmässiga eller kommunikativa utmaningar med hjälp av innovativa, kreativa idéer. Att få folk att känna något när de ser reklamen. Det är ju då den gör mest nytta.

Under de dryga 30 år jag jobbat i den här branschen har jag hunnit med att vinna ett gäng kreativa utmärkelser, starta och driva en av Sveriges mest belönade reklambyråer, sitta i jurys i bl a Guldägget och Cannes Lions och vara kreativ chef på en inhousebyrå. (En gång i tiden skrev jag också en blogg som bland annat belönades med Aftonbladets stora bloggpris. Men det är kanske en annan historia)

Ska vi ta ett snack? Ring mig på 0708-119311 eller mejla hej@gunnarskarland.se

Folkspel Inhouse 2017 – 2022
Creative Director

Milk Reklambyrå 2012 – 2017
Senior Art Director

GOSS Reklambyrå 1996 – 2012
Senior Art Director, grundare, delägare

Scan Partner (Numera GREY Gbg) 1990 – 1996
Art Director

Exempel på kunder jag har jobbat med:

Abba Seafood, ABF, Arbogapastej, Arla, Atlas Design, Boråstapeter, Björnkläder, Blåkläder, Carl Lewis Menswear, Colorama, Consignit, Eriksbergshallen, Estrella, Extra Film, Folkspel, Glitter, Göteborgs Auktionsverk, Göteborgsgirot, Göteborgs Kex, Göteborgs Lucia, Göteborgs Räddningsmission, Hjärtebarnsfonden, Hotell 11, Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus, International Färg, Joy, Jönköpings Tekniska Högskola, Kalles, Karamellpojkarna, Kungälv Energi, Langley Travel, Missionskyrkan, Mrs Cheng’s, Mötesplatsen.se, Pastejköket, Ridderheims, Rossignol, Sector Alarm, SMTC Sportswear, Specsavers, Sportspec, Stöten i Sälen, Swedish Match Cup, Tandådalens fjällhotell, Thörnströms Kök, Tierra, Ultramare, Universeum, Vedum Bad, Vedum Kök, Årets Eldsjäl.